Reseptit

Grillattua karitsan paahtopaistia ja kesävihanneksia


200 g karitsan paahtopaistia / hlö

Naatti sipulia
Naatti porkkana
Varhaiskaalia
Hunajanaurista
Retiisiä

Ota liha huoneenlämpöön vähintään 30 minuuttia ennen grillausta. Mausta liha suolalla ja pippurilla ja laita kuumaan grilliin. Käännä kun liha on saanut kauniin pinnan (noin 2 min. per puoli), laske lämpöä reilusti ja anna kypsyä vielä noin 3 min. per puoli. Ota liha uunivuokaan, peitä foliolla ja anna vetäytyä 15 minuuttia.

Grillaa sillä aikaa vihannekset. Porkkanat kannattaa ryöpätä nopeasti ennen grillausta, muut kypsyvät leikattuina suoraan grillissä. Kypsennyksen jälkeen laita kasvikset astiaan ja mausta suolalla, pippurilla, sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä.

Romesco


5 kpl tomaattia
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl sipuli
100 g manteleita
300 g oliiviöljyä
savupaprikaa
punaviinietikkaa
suolaa, pippuria

Leikkaa tomaatit ja sipuli lohkoiksi, hienonna valkosipuli ja kääri kaikki folioon. Laita grilliin mietoon lämpöön noin 30 minuutiksi, paahda mantelit pannulla tai folion avulla grillissä, kunnes ovat saaneet väriä. Kun tomaatit ja sipulit ovat kypsiä, laita kaikki blenderiin ja mausta suolalla, etikalla, savupaprikalla, pippurilla ja aja kaikki tasaiseksi. Lisää lopuksi koneen käydessä oliiviöljy nauhana joukkoon.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Avoinna 22.6.-9.8.
Ma- pe klo 11-21 (keittiö klo 11-15 & 16-20.30)
La- su klo 11-21 (keittiö klo 12-20.30)
Arkisin lounas klo 11-15, iltaisin ja viikonloppuna tarjolla kesämenu.

Muina aikoina kahvila palvelee.

Tilauksesta palvelemme myös muina aikoina.

Osta lahjakortti tästä 
 

Katso Oivahymy-raporttimme tästä

Ravintola Göran
Linnankatu 72, 20100 Turku
info@goran.fi
p. 020 741 7330

MEILLE TÖIHIN
Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin tästä