Tervetuloa nauttimaan 15.–16.4. Titanic-aiheisesta brunssista ravintola Göraniin! Brunssin lisäksi tarjolla on Titanic-teemaillallinen lauantaina 15.4. klo 17:30. Suosittelemme pöytävarausta.
Titanic-brunssi
15.–16.4. klo 12–16
41€
Alkupaloja
Silliä mausteliemessä
Kananmunia ja katkarapuja
Lohta ja mousseliinikastiketta
Vihreää parsaa ja vinegrettiä
Vesikrassia ja kananpoikaa
Siivutettua paahtopaistia
Lihapateeta
Kanagalanttiini sekä vihreitä herneitä
Punajuurisalaattia
Tomaattia
Kinkkupiirakkaa
Pääruoka / kala
Haudutettua Lohta, vihreää parsaa ja hollandaisekastiketta
Pääruoka / liha
Ylikypsää Karitsaa, korvasieni-perunaa ja minttukastiketta
Jälkiruokia
Hedelmäsalaattia
Juustolautanen
Suklaa-vaniljakakkua
Appelsiinivanukasta
Punch Romaine
Tee pöytävaraus tästä
Titanic-illallinen
la 15.4. klo 17:30
1. Luokka
Menu 67 €
Amuse bouche
Consome Olga kampasimpukalla
Haudutettua lohta, parsaa ja hollandaisekastiketta
Sitrus-kuohuviinisorbettia
Karitsaa, korvasientä, perunaa ja tummaa minttukastiketta
Appelsiinivanukasta ja hedelmiä mausteliemessä
Punch Romaine -cocktail
2. Luokka
menu 59 €
Amuse bouche
Haudutettua lohta, parsaa ja hollandaisekastiketta
Karitsaa, korvasientä, perunaa ja tummaa minttukastiketta
Appelsiinivanukasta ja hedelmiä mausteliemessä
Punch Romaine -cocktail
Juomapaketit
1. luokka 45 €
2. luokka 36 €
Tee pöytävaraus tästä
FORUM MARINUM:
Titanicin suomalaiset -näyttely
Museon puolella on Titanicin uppoamisen vuosipäivänä lauantaina 15.4. lyhyitä (n. 15min) pääsylippuun sisältyviä Titanicin suomalaiset -näyttelyn alustuksia yleisölle klo 11 ja 13.
Näyttelyn lisätiedot: forum-marinum.fi